CAVOK ABC

Aamiainen

Hotellin ravintolassa on klo 8.80 – 9.30 aamiainen hintaan 6 e.

Alaikäiset osallistujat

Katso kohta Ikärajat.

Blogi

CAVOKin viimeisimmistä kuulumisista ja tunnelmista voi lukea CAVOK-blogista. Jokainen osallistuja voi kirjoittaa lyhyitä juttuja, julkaista kuvia ja kertoa kesätapahtuman fiiliksistä.

Briefing-piste

SkyLoungen yhteyteen on varattu tilaa lennonsuunnittelua varten. Varustukseen kuuluu myös tulostin, jolla voit tulostaa omat lentosuunnitelmasi sekä tarvittavat ekstratiedot. Tulostin on jaettu tapahtumapaikan verkkoon.

CAVOK Main screen

Paikalla on videotykki ja äänentoistolaitteisto, joiden avulla voi tapahtuman aikana pyrittää esimerkiksi ohjaamovideoita.

Check-in

Saapuessasi tapahtumapaikalle, tule suoraan Jämihotellin alakertaan tapahtumatiloihin. Löydät tapahtumatilasta SkyLoungen puolelta puolivirallisen “tapahtumatoimiston”, jonne voit maksaa osallistumismaksusi mikäli se on maksamatta. Tapahtumatoimisto neuvoo tavaroiden roudaamisessa alaovelle sekä muissa käytännön asioissa.

Tapahtumatoimistosta saat allekirjoitettavaksesi majoituskortin. Majoituskorttia vastaan voit noutaa huoneesi avaimen hotellin vastaanotosta, joka sijaitsee ravintolan yhteydessä keskikerroksessa (katutaso). Huoneet ovat ylimmässä kerroksessa.

Toivottavat saapumisajat, mikäli tuot paikalle myös tietokoneesi, ovat maanantaina klo 12-18 ja muina päivinä klo 9-18. Saapuessasi aikaisemmin, tapahtumatilat eivät välttämättä ole avoinna. Vastaavasti myöhemmin iltaisin autoa ei välttämättä voi Jämin muun toiminnan vuoksi ajaa alaoven eteen, jolloin varusteiden tuominen paikalle voi olla hankalaa.

Check-out

Tapahtumapaikan purkaminen alkaa viimeistään sunnuntaina iltapäivällä. Tapahtumatilan tulisi olla purettu klo 16 mennessä.

Lähtiessäsi tapahtumasta, voit palauttaa huoneesi avaimen suoraan hotellin vastaanottoon. Käy ilmoittautumassa vielä tapahtumatiloissa, jotta paikalla olevista osallistujista ollaan mahdollisuuksien mukaan tietoisia myös alakerrassa.

Huone on luovutettava sunnuntaina viimeistään klo 15.00 mennessä.

Hinta

Osallistumismaksu riippuu valitusta majoitusmuodosta. Katso hinnat Majoitus-sivulta. Osallistumismaksu sekä majoitus laskutetaan sähköpostilaskulla. Ilmoittautumismaksu erääntyy tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Ikärajat

Kaikki virtuaali-ilmailun harrastajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

15-17 -vuotiaat osallistujat ovat tervetulleita yksin, mutta osallistumiseen vaaditaan huoltajan kirjallinen lupa. Allekirjoitettu lupa tulee jättää tapahtumatoimistoon saapumisen yhteydessä.

Alle 15-vuotiaiden harrastajien toivomme osallistuvan täysi-ikäisen huoltajan seurassa, koska osallistujat ovat tapahtumassa omalla vastuullaan. Alle 15-vuotias voi kuitenkin osallistua myös yksin, mikäli hänen huoltajansa antaa siihen luvan ja sopii tapahtuman järjestäjien kanssa asiasta henkilökohtaisesti (esim. puhelimitse tai sähköpostitse) etukäteen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen onnistuu verkossa. Ilmoittautumismaksut laskutetaan sähköpostilaskulla ja ne erääntyvät viimeistään tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Internet

Tapahtumatiloissa on käytössä 1M/0,5M ADSL-yhteys sekä perinteisenä että langattomana. Jokaiselle osallistujalle on varattu portti Ethernet-kytkimeen, josta yhteys tulee vetää omin kaapelein omalle konepaikalle. Mikäli portteja jää yli, voi toki useammankin koneen kytkeä verkkoon.

Kytkiessäsi tietokoneesi tapahtumapaikan verkkoon, saatat joutua tekemään erinäisiä muutoksia verkkoasetuksiin. Saat tarkempia neuvoa paikan päältä.

Katso myös osallistujan muistilista vinkeistä, miten voit varautua jo etukäteen mahdollisiin ongelmiin.

Kauppa

Lähin on K-Market Jämijärvi, joka sijaitsee Jämijärven keskustassa. Matkaa on Jämiltä noin 10 km. Keskustassa on mahdollista käydä päivittäin tai jättää tilaus kaverin noudettavaksi.

Majoitus

Lomahotelli Jämi tarjoaa vaatimattoman perustason hotellimajoituksen yhteisissä huoneissa (3 hlö/huone). Huoneissa on WC sekä TV. Suihku on käytävällä. Liinavaatteet ja aamiainen eivät kuulu hintaan.

Mukavuutta haluaville on tarjolla myös 2 hengen huoneet Reima Country Centerissä viereisessä rakennuksessa. Näissä huoneissa on parveke, TV, suihku- ja WC. Hintaan ei sisälly aamiaista.

Halukkaat voivat majoittua myös telttaillen tai lähialueen mökeissä. Katso Jämin majoituspalvelut.

Nuotio

Nuotiopaikkoja Jämin lentokentän alueella on useita, joista suosituin on Soininharjulla näkötornin juurella. Nuotiolle lähdetään usein saunan jälkeen, illan jo pimennyttyä. Makkarat ja muut grillattavat voi hankkia Kaupasta.

Rakentaminen

Tapahtumapaikan rakentaminen alkaa maanantaina klo 12, jolloin ensimmäiset osallistujat ovat tervetulleita paikan päälle. Lue lisää saapumiskäytännöistä kohdasta Check-in.

Osallistujien toivotaan tulevan paikan päälle maanantaina klo 18 mennessä, mutta luonnollisesti myös myöhemminkin kaikki ovat tervetulleita.

Ruokailut

Hotellin ravintola 2. kerroksessa palvelee päivittäin aamusta pitkälle iltaan. Ravintola tarjoilee buffet-aamiaisen sekä maittavan kotiruokalounaan. Lisäksi tarjolla on pizzoja ja grilliruokaa koko päivän. CAVOK-osallistujien suosikiksi on muodostunut kanakori. Ravintolan terassi on kiitotien 15 kynnyksen kohdalla, joten näkymät ovat hienot. Halutessaan annoksia voi noutaa myös alakertaan.

Täysi-ikäiset voivat nauttia ravintolan A-oikeuksista.

Sauna

Sauna lämpenee joka ilta ja se sijaitsee hotellin alakerrassa aivan tapahtumatilojen vieressä. Osallistumismaksu sisältää myös saunan.

SkyLounge

Tapahtumatiloissa olevan SkyLoungen palveluihin kuuluu veloituksetta kahvin- ja teenkeittovälineet, kylmäkaappi sekä ruokailuvälineitä.

Lomahotelli Jämin ravintolasta voi noutaa annoksia alakerran tiloihin. Katso lisää kohdasta Ruokailut.

Säännöt

Jokaisen osallistujan viihtyvyydeksi turvallisuudeksi on laadittu yhteiset säännöt, joita jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan. Lue säännöt tästä.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana on Lomahotelli Jämin alakerran kokoustilat. Hotelli sijaitsee Jämijärven lentokentällä – osoitteessa Jämintie 659, Jämijärvi. Katso sijainti Google Mapsissa.

Uimaranta

Kesä on heinäkuussa kauneimmillaan, eikä uintimahdollisuutta kannata unohtaa! Jämijärven kunta sijaitsee Jämijärven rannalla. Jämin lentokenttää lähimpänä olevalle uimarannalle on matkaa noin 1,5 km ja lähes poikkeuksetta siellä osa porukasta piipahtaa päivittäin. Kannattaa lähteä mukaan! Uimarannalla ei ole pukukoppeja tai saunaa. Kesä kuivaa minkä kastelee!

Vakuutukset

Hotellin vakuutus kattaa kaikkien osallistujien laitteet ja irtaimiston tapahtumatiloissa vahinkoja ja varkauksia vastaan. Huomaa kuitenkin, että kuljetuksen aikana tai oman tai toisten huolimattomuudesta johtuvia laiterikkoja hotelli ei korvaa. Kannattaakin tarkistaa oman kotivakuutuksen kattavuus.

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen CAVOKissa tapahtumatiloissa ja kaikkialla Jämin alueella on sallittua ja erittäin suotavaa. On myös toivottavaa, että viikon aikana otettuja valokuvia lisätään säännöllisin väliajoin myös kuvagalleriaan niiden ihmeteltäväksi, jotka eivät paikan päälle ole päässeet. Tunnukset galleriaan saat paikan päällä.

Useat tiedotusvälineet ovat julkaisseet juttuja ja tiedotteita tapahtumasta joka vuosi. Silloin tällöin medialle tarjotaan painokelpoisia kuvia julkaistavaksi. Yhdistys toivoo, että osallistujien ottamat valokuvat olisivat tiedotustarkoitukseen yhdistyksen käytettävissä veloituksetta.

Vapaa-aika

Koko tapahtuma on tottakai vapaa-aikaa.

Jämin alueella on valtavasti liikuntamahdollisuuksia. Niiden parissa on mukava pitää taukoa tietokoneen ääressä istumisesta. Yhteisistä, osallistumismaksuun sisältyvistä aktiviteeteista on tietoa ohjelmasivulla. Osallistu rohkeasti mukaan!

Ravintolassa voi viettää aikaa vaikka biljardin merkeissä. Iltaisin SkyLoungen puolelta saattaa löytyä pokeririnki.