CAVOK 2012 pyörähtää käyntiin

Suomen virtuaali-ilmailijat ry:n jo kymmenvuotista historiaa juhlistava CAVOK 2012 -leiriviikko on pyörähtämässä käyntiin Jämijärvellä. Virtuaali-ilmailun harrastajia ympäri Suomen kokoontuu Jämin lentokentän maisemiin nauttimaan kesäisestä viikosta. Koko viikon ajan paikalla on kymmenkunta osallistujaa ja viikonlopulle määrä kasvaa edelleen.

Seuraa viikon tapahtuma blogissa ja ilmoittaudu mukaan!

Uravaihtoehtona Maastricht UAC? Vieraita Eurocontrolista tiistaina

CAVOK 2012 -tapahtuma saa mielenkiintoisen vieraan alkuviikosta, kun vastikään valmistunut lennonjohtaja Jaakko Rissanen pitää osallistujille esittelyn Maastricht UAC:stä ja kertoo omasta polustaan Eurocontrolin pulpettien ääreen. Luento pidetään tiistaina 10.7.2012 klo 17 (alustavasti) ja se on avoin kaikille CAVOKin osallistujille. Taas yksi oivallinen syy tulla mukaan – ilmoittauduhan mukaan!

CAVOK 2012

Suomen virtuaali-ilmailijat järjestää kymmenvuotisen yhdistyksen kunniaksi perinteisen CAVOK-kesäleirin heti tämän vuoden päälentonäytöksen, Jämi Fly-in -tapahtuman jälkimainingeissa 9. – 15.7.2012. Tapahtumapaikkana on tuttu Jämijärven lentokenttä.

Osallistumismaksu ei päätä huimaa. Yhdistyksen jäsenenä saat 120 eurolla majapaikan itsellesi Lomahotelli Jämin huoneesta koko viikon ajaksi ja koneellesi paikan hotellin kokoustiloista, jotka muuttuvat tapahtumaviikon ajaksi suomalaisen digi-ilmailuharrastuksen pääpaikaksi. Tapaat viikon aikana kosolti muita harrastajia, joilta voit saada hyviä vinkkejä ja kuulla uusista ilmiöistä. Samalla pääset jakamaan omia kokemuksiasi ja osaamistasi muille samanhenkisille harrastajille.

Komeaa kesäviikkoa kelpaa viettää myös tutustuen muihin ilmailuharrastajiin ja -lajeihin, joita Jämillä riittää ultrakevyistä laskuvarjohyppyyn ja lennokkitoimintaan. Iltaisin juttu jatkuu saunan lauteilla ja kuppilateemaa voi kerryttää myös yläkerran ravintolassa. Yön jo hämärtyessä monet kerääntyvät nuotiolle makkaranpaistoon.

Ilmoittaudu mukaan, koko viikoksi tai vain muutamaksi päiväksi!

Jos haluat pysyä ajan tasalla valmisteluiden etenemisestä, liity postituslistalle!